PRIMED 5 feromed iskustva korisnika

PRIMED 5 feromed iskustva korisnika

Dragomir Vasiljević iz Bačke Topole

Četrdesetosmogodišnji Dragomir Vasiljević iz Bačke Topole jedan je od mnogobrojnih ljudi čije lično iskustvo potvrđuje efikasnost PRIMED-a 5.

Pre godinu i po dana, usled dugotrajnog krvarenja hemoroida on je dobio anemiju. Bolest je u početku lečio sintetičkim lekovima, međutim, pošto su mu oni izazvali kontraidikacije okrenuo se prirodnim preparatima. Redovnom upotrebom biljno-pčelinje smeše za nepuna tri meseca poboljšao je krvnu sliku i otklonio sve neprijatne simptome. „U februaru prošle godine, javili su mi se ubrzano lupanje srca, gubitak apetita i malaksalost. Zbog toga sam dao krv na analizu, pa sam sa tim rezultatima otišao kod lekara opšte prakse koji je konstatovao da imam sideropeničnu anemiju. Dao mi je tablete gvožđa koje sam pio četiri puta dnevno, kao i folnu kiselinu i pivski kvasac koje sam uzimao pola sata pre glavnih obroka. Te lekove koristio sam pet meseci, a onda mi se oštetila sluzokoža želuca. Počeo sam da povraćam i osećam jake bolove u stomaku, zbog čega sam na svoju ruku prekinuo medikamentoznu a započeo prirodnu terapiju. Svako jutro i veče u ustima sam polako otapao kašičicu PRIMED-a 5, a zatim pio čašu limunade ili ceđene narandže. Zahvaljujući tome, za samo deset nedelja pobedio sam anemiju“, tvrdi Dragomir.

Tanja iz Beograda

Zbog velikog odricanja i iscrpljivanja dok sam studirala javio mi se problem sa krvnom slikom. Pad imuniteta, hladne ruke i malaksalost su uticale na to da odem na analizu krvi. Nizak nivo hemoglobina i gvožđa u krvi ukazivali su na mogućnost oboljenja od anemije. Doktori su mi prepisali neke pilule a pila sam i neke šumeće tablete, međutim sve to mi nije pomoglo da vratim krvnu sliku na optimalni nivo. Slučajno sam preko brata došla do informacije da mi PRIMED 5 feromed može pomoći. Odlučila sam da ga kupim jer mi je organski sastav ulivao nadu i sa voljom sam ga konzumirala jer sam znala da nema kontraindikacija. Sem što je bio lepog mirisa i ukusa pokazao se kao vrlo delotvoran jer mi je sad krvna slika više nego dobra. Sve pohvale na račun PRIMEDa 5 i kompanije Cortex Labs koja ga je proizvela.

Nada Kurdulija

Moja ćerka je imala problem sa trombocitima pa su joj ustanovili da joj je mali hemoglobin. Nema šta nije pila od aronije do raznih preparata za podizanje imuniteta sve dok vas nismo pronašli preko interneta i za manje od mesec dana hemoglobin joj se povećo sa 87 na 120. Danas sam opet kupila, a uz to se mnogo bolje oseća i trombociti su joj se povećali.

Veliki pozdrav i hvala primedu 5.

Nada Kurdulija

Manuela Mitrović iz Putinaca

Manuela Mitrović iz Putinaca imala je težak oblik anemije uzrokovan obilnim menstruacijama, što joj je znatno otežavalo svakodnevni život. “Stalno sam bila umorna i neraspoložena, nisam mogla dugo hodati, brzo sam se zamarala. Nokti, pete i usne su mi pucali, kosa mi je opadala, bila sam večito bleda. Problem s malokrvnošću prvi put mi se javio u srednjoj školi zbog obilnih menstruacija, koje traju i po deset dana, što sam nasledila od majke i bake. Kad mi je jednom u školi pozlilo, dala sam krv na analizu, a  rezultati su bili užasni. Doktori su mislili da je neka greška, pa sam morala ponoviti test. Nažalost, pokazalo se da su nalazi tačni. Hemoglobin mi je bio 40, a normalne vrednosti treba da budu 120 i više. Lekari su mi rekli da postoje dve vrste lekova za obilno menstrualno krvarenje, ali da se bazraju na hormonima. Plašeći se tih hormonskih terapija, rešila sam da krvnu sliku poboljšam pomoću prirodnih preparata”, priča naša sagovornica.

Želeći da bar malo popravi svoje stanje i podigne nivo gvožđa u krvi, Manuela se koristila raznim metodama. “Jela sam namirnice bogate gvožđem – džigericu, spanać... pila razne preparate, čak i kapsule gvožđa, koje mi nimalo nisu prijale, jer mi je od njih bilo muka. Slučajno sam čula za preparat PRIMED 5, na bazi meda i lekovitih trava ubranih na ekološkim prostorima Srbije. Samo nekoliko dana nakon početka terapije, počela sam da osećam poboljšanje. Za mesec dana potrošila sam jednu teglicu i odmah kupila još dve. Osećam se fantastično, mogu ići i u duže šetnje, više nisam umorna i neraspoložena, dobila sam u licu... Stanje mi se još više popravilo otkad me je apotekarka posavetovala da posle kašičice ‘Primeda’, umesto vode, popijem limunadu jer se tako preparat bolje apsorbuje. U vreme menstruacije, umesto jedne uzmem dve kašičice, pa lakše preguram taj period. Presrećna sam jer sam napokon našla preparat koji mi odgovara i daje rezultate”, priča Manuela.

Iskustva u borbi protiv čira želuca

Ulcus pepticum ventriculi et duodeni vrlo je često oboljenje, tzv. „ čir želuca i dvanaestopalačnog creva“. Ulkus želuca predstavlja ulceraciju, gubitak dela sluzokože želuca kružnog oblika i različite veličine. Danas se sve više smatra da je glavni uzročnik ulkusa bakterijska infekcija Helicobacter pylori koja se prenosi putem hrane , vode, direktnim kontaktom (ljubljenjem), prljavim rukama... Svaka infekcija ovom bakterijom ne razvija nastanak čira već su potrebni i predisponirajući faktori koji povećavaju lučenje hlorovodonične kiseline, kao što su stalno uzimanje nesteroidnih antiinflamatornih lekova (acetilsalicilna kiselina, iboprufen, diklofenak...), pušenje, unos većih količina alkohola, kofeina, prezačinjena hrana, stres i genetska predispozicija. Najčešći simptom je bol koji je uglavnom ravnomeran i tup koji se javlja i nestaje u razmacima od nekoliko dana. Kod čira na dvanaestopalačnom crevu bol se javlja par sati nakon jela i noću na prazan želudac, a kod čira na želucu se bol pojačava prilikom uzimanja hrane. Dolazi do nadutosti, podrigivanja, mučnine, povraćanja, gubitka telesne mase i odvratnosti prema hrani, a kao veoma česta komplikacija javlja se krvarenje kada stolica postaje crna kao katran (melena). U terapiji ulkusa se koriste lekovi koji oblažu sluzokožu želuca, smanjuju izlučivanje kiseline, a ukoliko je uzročnik bakterija, koriste se i antibiotici. Osim klasično propisane terapije u vidu H2 antagonista (famotidin, ranitidin...) i inhibitora protonske pumpe (omeprazol, pantoprazol...), potrebno je izbegavati iritantne faktore, a po iskustvima korisnika i po istraživanjima već obolelih, izuzetno efikasni kako u prevenciji kod predisponiranih i onih koji imaju gastritis, tako i u samoj terapiji, pokazali su se PRIMED preparati i to kombinacija Primed 5 preparata i Primed 13 preparata.

Primed 5 na bazi meda i lekovitog bilja u svom sastavu ima trojako dejstvo. Smanjuje izlučivanje kiseline, obnavlja sluzokožu želuca i ujedno pomaže u terapiji i eradikaciji Helicobacter pylori. Ujedno, pomaže u varenju i poboljšava krvnu sliku jer sadrži prirodne sastojke sa gvožđem. Zbog svog organskog sastava i kvalitetnih sastojaka ovaj preparat ima izuzetno dobru apsorpciju. U odnosu na kapsule i tablete procenat iskorišćavanja aktivnih sastojaka je i do 4 puta veći, pa su i rezultati mnogo brže uočljivi. Kako u svom sastavu ne sadrži emulgatore, konzervanse niti bilo koje druge veštačke sastojke, nema mogućnosti pojave kontraindikacija niti neželjenih efekata.

Dakle, Primed 5 pomaže tako što umiruje proces, podstiče regeneraciju, pomaže u izlečenju infekcije, a PRIMED 13 je jak imunostimulator koji sem što pomaže u jačanju opšteg stanja organizma potpomaže regeneraciju i vrši detoksikaciju u organizmu i na taj način popravlja stanje obolelog.

Ova dva preparata PRIMED 5 + PRIMED 13 mogu slobodno da se kombinuju sa već postojećom terapijom, a iskustva korisnika i ozdravljenje obolelih u što kraćem roku, umnogome govore o efikasnosti i uspešnosti ova dva preparata koja u sadejstvu u potpunosti vaš digestivni trakt i organizam podižu na noge!

Besplatne konsultacije

 

Dr Danica Petrović

Radnim danima: od 12-20h, PRIMED BIO APOTEKA, 

Bulevar Zorana Đinđića 83, lokal 4/3, Novi Beograd, u blizini Kombank Arene, tel:011/3122-979

Call Centar: 011/715-12-65

PRIMED webshop

Poručite proizvode

Poručite putem SMS-a

smsGlavna

PRIMED BIOSHOP 2

PRIMED BIOSHOP 2


TRŽNI CENTAR PIRAMIDA
Jurija Gagarina 151g, lokal 10, Beograd


Radno vreme:
Radnim danima: 11-19h
Subotom: 08-16h

Telefon: 011/2168-073

Call centar: 011/7151-265

or Map

PRIMED biljna apoteka

PRIMED BILJNA APOTEKA

Vojvode Stepe 120, lokal 2, Beograd, pored Voždovačke crkve

Radno vreme:
Radnim danima: 08-20h
Subotom: 8-16h

tel: 011/3912-431
tel: 011/3910-187
mob: 065/3910-187
mob: 063/553-534

Call centar: 011/7151-265

SVAKOG PETKA OD 12-17H BESPLATNE KONSULTACIJE SA NUTRICIONISTOM IZ PRIMED TIMA!!!

PRIMED BIOSHOP

PRIMED BIOSHOP 

TRŽNI CENTAR MILENIJUM, Knez Mihajlova 21a, lokal 54, Beograd

Radno vreme:
Radnim danima: 11-19h
Subotom: 11-16h

Telefon: 011/3288-948

Call centar: 011/7151-265

BIOMEDIC Banja Luka

BIOMEDIC

Majke Jugovića 20, 78000 Banja Luka
Republika Srpska, BiH

Tel. +387 51 430430
Fax. +387 51 430431

Minela

Kninska 11, 78000 Banja Luka
Republika Srpska, BiH

Tel. +387 51 216824
Fax: +387 51 212970

Saradnici

Marigold lab

Trebaju vam dodatne informacije?

Ukoliko imate potrebu da se više informišete o PRIMED preparatima ili drugim dijetetski proizvodima koji se nalaze na ovom sajtu, ili jednostavno želite stručan savet za vaš zdravstveni problem, napišite email na: e-mail: zdravsavet@gmail.com i saveti@primed.rs.

Takodje možete nas kontaktirati i putem naše Kontakt strane.

Stručan tim sastavljen od lekara, farmaceuta, api&fito terapeuta i nutricioniste će se potruditi da odgovori na sva Vaša pitanja u najkraćem roku.

LUXUS PLUS d.o.o. SLOVENIA

LUXUS PLUS d.o.o.
Krekova 9
2310 Slovenska Bistrica
Slovenija

Telefon:
+386 51 324 344 - Simobil
+386 51 268 650 - Mobitel
+386 2 8184 215 - stacionarni

Delovni čas:
pon. – pet. 08.00h – 16.30h
sobota: 9.00 - 12.00

E-mail:
trgovinasilver@gmail.com

PRIMED BIO APOTEKA

NOVO! PRIMED BIO APOTEKA


Bulevar Zorana Đinđića 83, Novi Beograd, lokal 4/3, u blizini Kombank Arene

Radno vreme:
Radnim danima:12-20h
Subotom:08-16h

Tel: 011/3122-979
Mob: 060/580-7805

Call centar: 011/7151-265

or Map

Promocije i akcije

NOVOOOOO!!!
PRIMED I PRIMEDERMA PROMOCIJE u apotekama JANKOVIĆ u SREMSKOJ MITROVICI!
Savet + poklon proizvodi!

11 i 12 april od 09-13h, Trg Vojvodjanskih brigada 12
18 i 19 april od 16-20h, Jupiterova 84
25 i 26 april od 10-14h, Zanatlijska 1

                                                                                                              

PROMOCIJE U NOVOM SADU u apotkama JANKOVIĆ na sledećim adresama:

Savet + poklon proizvodi!

11.04. Bulevar Oslobodjenja 15-19h
12.04. Ilije Birčanin 16-20h
14.04. Miša Dimitrijević 16-20h
18.04. Ilije Djuričića 10-14h
20.04. Puškinova 10-14h
22.04. Heroja Pinkija 10-14h
25.04. Hadzi Ruvimova 16-20h
27.04. Narodnog Fronta 15-19h
28.04. Miloša Bajića 16-20h

Choose language

gb-lang Slovenia Macedonia

Romania Germany

PRIMED 2 Diši lako

Facebook

Digitalni katalog

PRIMED Digitalni katalog

Iskustva korisnika


Brzi kontakt:

Srbija

+381113912431

+381113288948

+381112168073

+381653910187

Bugarska

+359889983935

Bosna i Hercegovina

+38765496582

+38751430430

Hrvatska

+385996963929

Makedonija

+38971566898

Crna Gora

+38268703003

Kosovo

+37744151629

+381645172947

+38649483718

Slovenija

+386 51 324 344

+386 51 268 650

+386 2 8184 215

Prijava za magazin

Poštovani posetioci, ukoliko ste zainteresovani da dobijate od nas magazin u elektronskom formatu sa iskustvima korisnika, promocijama i popustima, molimo Vas da se prijavite ovde.

Prijavom za nas magazin imaćete mogućnost da iskoristite brojne kupone sa popustima od 10 % i više na određene proizvode svakog meseca.

Sertifikati

Sertifikati