Suplementi

Dijetetski suplementi

Seven - Zeolit

SevenUzimanjem preparata SEVEN nadomešćujemo nedostatke koje ne unosimo putem redovne ishrane. Tu je kompleks B i C vitamina, Polen, Hajdučka trava, Zeolit.

Detoksikacija organizma je jako bitna stvar i zbog toga je to jedan od osnovnih zadataka ovog preparata.

Preporučujemo korišćenje Seven prirodnog preparata i kod kožnih promena, ekcema, psorijaze i drugih oblika dermatitisa jer ovaj preparat deluje, za razliku od krema koje deluju na simptome, na koren problema pročišćavanje krvi i jetre.

Vrlo je bitno naglasiti da ovaj potpuno prirodni dijetetski suplement mogu slobodno koristiti svi ljudi koji imaju zdravstveni problem ali i oni koji preventivno hoće da deluju na imunitet i očuvaju svoje dobro zdravlje.

Značajno se primećuje dejstvo Seven preparata na ljude koji su pod dejstvom Hemo ili Radio terapije, jer korišćenjem ovog preparata se takođe umanjuju posledice i NUS pojave zračenja i citostatika.

Sok od aronije

Sok od aronijeNa osnovu sadržaja hemijskih komponenti, kako po količini, tako i po vrstama, aronija, spada u veoma vrednu namirnicu jer plod sadrži biološki vredne zaštitne materije.

Crnoplodna aronija (aronia melanocarpa) je vrlo značajna voćna vrsta, poreklom iz istočnog dela Severne Amerike. Nekada je bila popularna hrana među starosedeocima i kasnije doseljenicima zbog njenih mnogobrojnih zdravstvenih beneficija. Severnoamerički Indijanci su se hranili njom; plodove su sušili i mleli, mešali sa životinjskom mašću i osušenim mesom. Sušeni plodovi aronije bili su hrana za zimu i lek protiv želudačnih i crevnih tegoba i proliva. Osim zrelih plodova, upotrebljavali su i listove i koru aronije za čaj koji su koristili kao sredstvo protiv proliva i za zaustavljanje krvarenja iz rana.

Plodovi aronije sadrže velike količine biofenola, tanina, katehina, flavonida, antocijanina (najviše od svih dosad poznatih voćnih vrsta), folnu kiselinu, vitamine A,C (8-10 puta veću koncentraciju nego u južnom voću), B2, B6, B9, E i veoma redak vitamin P, kao i betakaroten, kalijum, kalcijum, gvožđe, mangan, molibden, jod i fosfor.

PXD Ekstakt kombuhe

PXD Ekstakt kombuheJedan od najjačih imunostimulatora i izora energije je japanska čajna pečurka – KOMBUHA koja čini simbiozu dve vrste organizma: gljive (kvasci) i bakterija sirćetnog vrenja. Kvasci iz sećera stvaraju alkohol, a bakterije taj alkohol koriste kao izvor energije i pretvaraju ga u sirćetnu kiselinu. Pri tome kvasci saharozu pretvaraju u glukozu i fruktozu i time omogućuju bakterijama da stvraju glukonsku i glukoronsku kiselinu koju luči samo zdrava jetra i može se naći u prirodi samo u kombuhi.

PXD EKSTRAT OD KOMBUHE je 100% prirodan dijetski suplement i izuzetno stabilan proizvod sa rokom trajanja od 2 godine. Od 20 litara posebno pripremljenog soka od kombuhe se dobija 250 grama ekstrakta i zato PXD EKSTRAT OD KOMBUHE deluje minimum 10 puta jače i brže od kombuha tečnosti.

PXD EKSTRAKT OD KOMBUHE sadrži : suve materije 75%, proteine, saharozu, glukozu, fruktozu, ph=3, vitamine :b1,b2,b6,c, niačin, mlečnu kiselinu, folnu kiselinu, kalcijum, magnezijum, kalijum, gvožđe, bakar, cink, sirćetnu kiselinu, ostale kiseline.

Kumari asava

Kumari AsavaKumari asava je moćan ajurvedski napitak na bazi aloje. Osim aloje, sadrži još 37 trava, nerafinisani šećer od trske, med, ajurvedsko gvožđe i 6,5% samostvorenog alkohola. Ovaj preparat ima širok spektar delovanja, a najčešće se primenjuje kod problema jetre i žuči i za regulisanje različitih problema fiziologije žene.

Napitak od aloje (kumari asava) je izvanredno sredstvo za čišćenje i podmlađivanje jetre. On uravnotežuje stvaranje i tok žuči i želudačne kiseline i tako smanjuje rizik od različitih poremećaja jetre.

Kombinacija trava u ovom tečnom ajurvedskom toniku podržava pravilno varenje, stimuliše lenju i masnu jetru i smanjuje toksične efekte nesvarene hrane, alkohola, narkotika, lekova i drugih izvora zagađenja. Zahvaljujući delovanju gorkih trava uspešno otklanja zakrčenja u žučnom kanalu, normalizuje tok žuči i uklanja zatvor. Na ovaj način se uklanjaju gasovi i nadutost koji nastaju kao posledica konstipacije.

Jetra i žuč trpe najveći pritisak savremenog načina života i ishrane. Namirnice bogate masnoćama, ostacima pesticida, herbicida, antibiotika i hormona, pune veštačkih boja, konzervanasa i drugih hemijskih dodataka, najpre napadaju i oštećuju jetru i žuč. Od zdravlja jetre neposredno zavise snaga imunog sistema, kvalitet krvi, kože, kose i noktiju.

Darin med

Darin medMešavina meda i lekovitih trava koja jača imunitet i pomaže u lečenju degenerativnih promena na dojci.

Darin med je visoko kvalitetna mešavina meda i izuzetano lekovite biljke takozvne Darine trave sa Radan planine. To je potpuno prirodan proizvod bez hemijskih dodataka, aditiva i konzervansa, koji se ručno pravi po recepturi staroj 30god.

Darin med je idealan stimulator imunološkog sistema i mlečnih žlezda, a osim toga, iskustvo brojnih izlečenih pacijentkinja je dokazalo da se upotrebom ove visokokvalitetne mešavine mogu otkloniti degenerativne promene na dojkama.

Pre upotrebe promešati Darin med u tegli da bi se lekovito bilje koje se izdvaja na površini tegle ravnomerno rasporedilo i izmešalo sa medom.

Preporučuje se 3-5 kafenih kašičica Darinog meda dnevno pre obroka.Tegla od 0.5kg Darinog meda je dovoljna za 15 dana upotrebe.

Algine Plus

Algine PlusAlgine Plus (Algin Plus) je potpuno prirodan dodatak ishrani za jačanje imuniteta. Algine Plus je prvi i jedini proizvod na svetu koji sadrži sve tri vrste morskih algi: zelenu, mrku i crvenu.

Zbog sastava elektrolita koji je sličan sastavu krvne plazme, Algine Plus redovnim korišćenjem uspostavlja antioksidativnu ravnotežu u organizmu i time doprinosi lečenju bolesti koje su vezane za prekomerno nastajanje slobodnih radikala, a posebno: ardiovaskularnih oboljenja, dijabetesa, hipotireoze, reumatskih oboljenja, malignih oboljenja, alergijskih oboljenja.

Alge su jedne od najkompletnijih i najzdravijih biljaka na Zemlji. Morske alge sadrže savršenu kombinaciju vitamina, minerala, elemenata u tragovima, belančevina sa esencijalnim aminokiselinama, ugljen hidrata, vlakana, hlorofila, joda, fitoestrogena i omega-3 masnih kiselina u odlično odmerenoj i uravnoteženoj količini za ljudski organizam.

Crvene i mrke alge bogate su mineralima i masnim kiselinama, dok su zelene alge prepune belančevina, amino kiselina i vitamina.

Neera sirup

Neera sirupNeera napitak je krajnje jednostavan i lako se priprema. U čašu se sipa sok od pola limuna, malo crvene ljute paprike, voda i jedan nezamenljiv, najvažniji sastojak – Neera sirup.

Tim švajcarskih stručnjaka za alternativnu medicinu na čelu sa dr Kajlašem Bejerom je izradio recept za Neera sirup od palminog drveta koji se koristi specijalno u Neera programu i limunovoj dijeti. Oni su početkom 80-tih godina 20. veka otkupili pravo za patentiranu limunovu dijetu od naturologa Stenlija Barouza i počeli da je distribuiraju po čitavoj Evropi, a zatim i po čitavom svetu. Nakon pet godina laboratorijskih ispitivanja i stotina testova, načinili su sirup koji je mešavina nekoliko vrsta azijskih palmi (arenga i kitul palmi iz kišnih prašuma, nipah palmi iz močvara, palmira palmi sa severa Šri Lanke, i jedne retke vrste kokosove palme) i najčistijeg organskog javorovog sirupa klase C +. Tako je pronađena karika koja nedostaje u poznatoj limunovoj dijeti – a to je Neera sirup.

Nakon što je proizveden Neera sirup, koji ima prekrasan egzotičan ukus i sposobnost da potpuno zadovolji potrebu za čvrstom hranom, uspeh je bio neminovan, pa je do danas prodato preko tri miliona (3.000.000) pakovanja ovog sirupa.

Čijavanapraš

ČijavanaprašČijavanapraš spada u red najprodavanijih i najšire korišćenih rasajana kako u Indiji, tako i u celom svetu. Nastao je pre više od 3000 godina zahvaljujući velikom mudracu Čijavani. Prema izvornom ajurvedskom tekstu, Čarak samhiti, čijavanapraš je „najbolja od svih rasajana, naročito za smirivanje kašlja i astme. On hrani i jača slabe, stare, ranjene i decu u razvoju.“ Korišćenjem ove rasajane „osoba stiče jak intelekt, pamćenje, telesnu lepotu, dobro zdravlje, dugovečnost, snagu čulnih organa, veliko zadovoljstvo u društvu suprotnog pola, snažan agni (vatru varenja) i ravnotežu telesnih energija (doša).“

Čijavanapraš se proizvodi po strogoj ajurvedskoj proceduri, u tri faze koje teku paralelno. Najveća ajurvedska kompanija na svetu – BAIDIJANAT, koristi 52 biljke koje se posebnim postupkom pretvaraju u pekmez u kome značajnu ulogu imaju još i med, nerafinisani šećer od trske, ghi i susamovo ulje. Iz ovoga se dobija slatko – ljuta pasta tamne boje izuzetnih bioloških i prehrambenih vrednosti.

Trifala

TrifalaTrifala je najpopularnija biljna formula u Indiji. Ona predstavlja efikasan laksativ, koji istovremeno podržava snagu organizma.

Biljke od kojih se pravi trifala imaju veliku snagu koja se upotrebom ovog proizvoda prenosi na nas i postaje deo našeg zaštitnog potencijala. Tri ploda su sadržana u trifali (haritaki, amalaki i bibhitaki), odgovaraju trima osnovnim principima ajurvedske medicine.

Ispravlja konstipaciju i lenja creva, čisti i tonira gastro-intestinalni trakt. Detoksikuje čitavo telo, poboljšava varenje i upijanje hrane.

Poboljšava cirkulaciju, smanjuje visok krvni pritisak. Korisna je kod poremećaja jetre i žuči, deluje kao ekspektorant i ispravlja divertikulozis (diverticulosis).Veoma je delotvorna kod ulcerativnog kolitisa i sindroma iritiranih creva (Irritable Bowel Syndrome).Snažno protiv upalno i antivirusno sredstvo. Kada se uzima tokom dužeg vremena pomaže smanjenju preterane telesne težine.

Neem guard

neemguard-proizvod-tekstZahvaljujući protiv-upalnom delovanju uspešno se primenjuje kod bolova u zglobovima, mišićima i protiv groznice.

Zahvaljujući izuzetnim antibakterijskim i antialergenskim svojstvima nim efikasno deluje protiv najvećeg broja epidermalnih poremećaja kao što su akne, psorijaza i ekcemi. Gorki alkaloidi koje on sadrži smanjuju preterani šećer u krvi i stimulišu rad pankreasa.

Drvo nima ima veliki potencijal koji obuhvata delovanje na širok spektar telesnih problema koji uključuju bolesti koje se prenose polnim putem, krvne probleme, hronične čireve, probavne i nervne smetnje, bolesti uzrokovane parazitima (malarija) i dijabetes. Odlično deluje protiv gljivica, kvasnica, bakterija, virusa, crva i glista i smanjuje naslage sala.

Snaga indijske biljke nim (Azadirachta indica) naglašena je još pre 4.500 godina. Osnovne dobrobiti koja ona pruža su: efikasna je kod kožnih infekcija, osipa i bubuljica, jača imuni sistem, uništava salo i žudnju za slatkišima i prejedanjem, čisti krv i tako stvara prelepu i zdravu kožu, ima antidijabetična svojstva, snažno deluje protiv virusa, gljivica i bakterija, uništava crevne parazite.

Čitrakadi bati

Čitrakadi batiČitrokadi vati je vekovima proverena kombinacija biljno-mineralnih digestanata.

Podstiče lučenje želudačnih sokova i žuči, podržava upijanje svarene hrane i reguliše rad creva. Čitrokadi ojačava funkcije svih pomenutih organa, uključujući i jetru i uravnotežuje apetit.

Čitrokadi efikasno ispravlja poremećaje varenja kod ljudi koji redovno koriste masnu, konzervisanu i zamrznutu hranu kao i jake začine.
Varenje je kao kuvanje supe. U ovaj proces su uključena tri osnovna činioca i to: 1. toplota za kuvanje (pačak pita i pačak agni) 2. supstanca koja se kuva (kledaka kapha) i 3. varjača za mešanje (samana vata). Dobra probava, kao i dobra supa, zahteva koordinaciju sva tri faktora.

Čitrokadi ispravlja neravnoteže samana vate (kretanje hrane kroz crevni sistem), pačak pite (želudačna kiselina i enzimi za varenje) i kledak kaphe (želudačne membrane i sluz) da bi se omogućilo savršeno varenje.

Besplatne konsultacije

 

Dr Danica Petrović

Radnim danima: od 12-20h, PRIMED BIO APOTEKA, 

Bulevar Zorana Đinđića 83, lokal 4/3, Novi Beograd, u blizini Kombank Arene, tel:011/3122-979

Call Centar: 011/715-12-65

PRIMED webshop

Poručite proizvode

Poručite putem SMS-a

smsGlavna

PRIMED BIOSHOP 2

PRIMED BIOSHOP 2


TRŽNI CENTAR PIRAMIDA
Jurija Gagarina 151g, lokal 10, Beograd


Radno vreme:
Radnim danima: 11-19h
Subotom: 08-16h

Telefon: 011/2168-073

Call centar: 011/7151-265

or Map

PRIMED biljna apoteka

PRIMED BILJNA APOTEKA

Vojvode Stepe 120, lokal 2, Beograd, pored Voždovačke crkve

Radno vreme:
Radnim danima: 08-20h
Subotom: 8-16h

tel: 011/3912-431
tel: 011/3910-187
mob: 065/3910-187
mob: 063/553-534

Call centar: 011/7151-265

SVAKOG PETKA OD 12-17H BESPLATNE KONSULTACIJE SA NUTRICIONISTOM IZ PRIMED TIMA!!!

PRIMED BIOSHOP

PRIMED BIOSHOP 

TRŽNI CENTAR MILENIJUM, Knez Mihajlova 21a, lokal 54, Beograd

Radno vreme:
Radnim danima: 11-19h
Subotom: 11-16h

Telefon: 011/3288-948

Call centar: 011/7151-265

BIOMEDIC Banja Luka

BIOMEDIC

Majke Jugovića 20, 78000 Banja Luka
Republika Srpska, BiH

Tel. +387 51 430430
Fax. +387 51 430431

Minela

Kninska 11, 78000 Banja Luka
Republika Srpska, BiH

Tel. +387 51 216824
Fax: +387 51 212970

Saradnici

Marigold lab

Trebaju vam dodatne informacije?

Ukoliko imate potrebu da se više informišete o PRIMED preparatima ili drugim dijetetski proizvodima koji se nalaze na ovom sajtu, ili jednostavno želite stručan savet za vaš zdravstveni problem, napišite email na: e-mail: zdravsavet@gmail.com i saveti@primed.rs.

Takodje možete nas kontaktirati i putem naše Kontakt strane.

Stručan tim sastavljen od lekara, farmaceuta, api&fito terapeuta i nutricioniste će se potruditi da odgovori na sva Vaša pitanja u najkraćem roku.

LUXUS PLUS d.o.o. SLOVENIA

LUXUS PLUS d.o.o.
Krekova 9
2310 Slovenska Bistrica
Slovenija

Telefon:
+386 51 324 344 - Simobil
+386 51 268 650 - Mobitel
+386 2 8184 215 - stacionarni

Delovni čas:
pon. – pet. 08.00h – 16.30h
sobota: 9.00 - 12.00

E-mail:
trgovinasilver@gmail.com

PRIMED BIO APOTEKA

NOVO! PRIMED BIO APOTEKA


Bulevar Zorana Đinđića 83, Novi Beograd, lokal 4/3, u blizini Kombank Arene

Radno vreme:
Radnim danima:12-20h
Subotom:08-16h

Tel: 011/3122-979
Mob: 060/580-7805

Call centar: 011/7151-265

or Map

Promocije i akcije

NOVOOOOO!!!
PRIMED I PRIMEDERMA PROMOCIJE u apotekama JANKOVIĆ u SREMSKOJ MITROVICI!
Savet + poklon proizvodi!

11 i 12 april od 09-13h, Trg Vojvodjanskih brigada 12
18 i 19 april od 16-20h, Jupiterova 84
25 i 26 april od 10-14h, Zanatlijska 1

                                                                                                              

PROMOCIJE U NOVOM SADU u apotkama JANKOVIĆ na sledećim adresama:

Savet + poklon proizvodi!

11.04. Bulevar Oslobodjenja 15-19h
12.04. Ilije Birčanin 16-20h
14.04. Miša Dimitrijević 16-20h
18.04. Ilije Djuričića 10-14h
20.04. Puškinova 10-14h
22.04. Heroja Pinkija 10-14h
25.04. Hadzi Ruvimova 16-20h
27.04. Narodnog Fronta 15-19h
28.04. Miloša Bajića 16-20h

Choose language

gb-lang Slovenia Macedonia

Romania Germany

PRIMED 2 Diši lako

Facebook

Digitalni katalog

PRIMED Digitalni katalog

Iskustva korisnika


Brzi kontakt:

Srbija

+381113912431

+381113288948

+381112168073

+381653910187

Bugarska

+359889983935

Bosna i Hercegovina

+38765496582

+38751430430

Hrvatska

+385996963929

Makedonija

+38971566898

Crna Gora

+38268703003

Kosovo

+37744151629

+381645172947

+38649483718

Slovenija

+386 51 324 344

+386 51 268 650

+386 2 8184 215

Prijava za magazin

Poštovani posetioci, ukoliko ste zainteresovani da dobijate od nas magazin u elektronskom formatu sa iskustvima korisnika, promocijama i popustima, molimo Vas da se prijavite ovde.

Prijavom za nas magazin imaćete mogućnost da iskoristite brojne kupone sa popustima od 10 % i više na određene proizvode svakog meseca.

Sertifikati

Sertifikati