PRIMED proizvodi

PRIMED proizvodi

PRIMED 1 forte

PRIMED 1 forteOvaj dijetetski sumplement eliminiše viruse i bakterije iz organizma, poboljšava funkciju oslabljenih organa i opušta napete nerve. Pored toga, podstiče razvoj dece, daje snagu starijim ljudima i aktivnim osobama.
PRIMED 1 forte je potpuno prirodan preparat na bazi meda, polena i propolisa. Obiluje vitaminima B i C, mineralima i aminokiselinama , a, sem toga, sadrži i belančevine, enzime, esencijalne i organske kiseline.

Ova lekovita mešavina pčelinjih proizvoda ne poseduje toksična svojstva i ne izaziva nikakve nuspojave, tako da smeju svi da je upotrebljavaju. Naročito se preporučuje deci u razvoju, jer podstiče psihomotorni razvoj, kao i đacima i studentima jer stimuliše rad moždanih ćelija i poboljšava pamćenje. Preporučuje se sportistima za postizanje boljih rezultata jer pozitivno utiče na snagu i izdržljivost. Takođe, poboljšava funkciju žlezda i oslabljenih organa, sprečava gubitak vida i usporava proces starenja, pa je pogodan i za starije osobe. Primed 1 neophodan je aktivnim ljudima pošto vraća snagu, kao i onima koji su skloni čestim prehladama.

PRIMED 2 Diši lako

PRIMED 2 Diši lakoPRIMED 2 diši lako uspešno otklanja simptome astme, bronhitisa, alergijskog rinitisa, sinusitisa i pušačkog kašlja.

Preparat Primed 2 napravljen je po proverenoj recepturi, na bazi kristalisanog lipovog meda i kalcijuma. Sadrži mnoštvo korisnih materija koje stimulišu rad disajnih organa i poseduje svojstva antiseptika, te uspešno sanira respiratorne infekcije.

Primed 2 diši lako, pre svega, podstiče izbacivanje guste bronhijalne sekrecije i regeneriše oštećene disajne organe. Njegovi aktivni sastojci opuštaju pluća i izazivaju širenje vazdušnih kanala, a samim tim omogućavaju lakše iskašljavanje šlajma. Pored toga, Primed 2 ublažava gušenja i proređuje asmatične napade. Zbog svog snažnog antimikrobnog dejstva pogodan je za lečenje astme, bronhitisa, alergijskor rinitisa, sinusitisa, pušačkog kašlja i drugih bolesti respiratornog sistema. Potpuno je netoksičan i ne izaziva neželjene efekte, tako da može da se koristi tokom cele godine. Pozitivno deluje na organe za varenje i indirektno pospešuje rad mozga.

PRIMED 3 Kreći se lako

PRIMED 3 Kreći se lakoPrirodan dijetetski suplement koji omoguća povećanu apsorpciju kalcijuma u organizmu. Zbog svog sastva ima izuzetno visoku apsorpciju i samim tim veliku iskorišćenost unetog kalcijuma.

PRIMED 3 kreći se lako ima vrlo visoku iskoristljivost (oko 90%) kalcijuma upravo zbog svog sastava jer sa medom iz želuca ide odmah u krvotok i putem krvi biva raspoređen po svim delovima tela gde je on i potreban.

Zbog svoje velike apsorpcije u organizmu i zbog svog sastava koji sadrži i niz drugih minerala i vitamina Primed 3 nema neželjenih efekata i kontraindikacija poput tableta i pilula kalcijuma koji usled korišćenja u dužem periodu mogu korisniku da stvore kamen u bubregu ili žučnoj kesi. 

Primed 3 obiluje belančevinama, vitaminima i mineralima, a sadži i alkaloide, fermente, organske i neorganske kiseline.

PRIMED 4 Propolis

PRIMED 4 propolisPRIMED 4 propolis je tinktura na bazi propolisa i alkohola, koja sadrži veliku koncentraciju propolisa i deluje veoma snažno. Dovoljno je uzeti 5 kapljica na smeđem šećeru ili kašičici meda dnevno za otklanjanje prvih simptoma gripa, prehlade ili kijavice. Ima antibiotsko, antivirusno i antiinflamantorno dejstvo a služi i kao dezificijens usne šupljine i grla. Može se koristiti i protiv paradentoze, zapaljenja desni, gastritisa i za poboljšanje probave.

Dobra iskustva s propolisom kod najčešćih virusnih bolesti (prehlada, gripa), doprinela su ispitivanju njegovog uticaja na različite viruse. Istraživanja nedvosmisleno ukazuju da ima posredno i neposredno dejstvo – direktno protuvirusno delovanje i indirektno poticanje specifične imunološke obrane.

Kliničko ispitivanje pokazalo je brže ozdravljenje kod genitalnog herpesa kod muškaraca i žena lokalnom primjenom masti sa propolisom, nego s lekom acyclovir. Kod virusa prehlade uzimanjem propolisa se 2,5 puta vreme do ozdravljenja ubrza.

PRIMED 5 Feromed

PRIMED 5 feromedPRIMED 5 feromed uspešno otklanja simptome anemije i gihta, kao i malokrvnosti u vidu nedostatka gvožđa i hemoglobina, blagotvorno deluje na varenje želudca.
Zbog svog organskog sastava i kvalitetnih sastojaka ovaj preparat ima izuzetno dobru apsorpciju. U odnosu na kapsule i tablete procenat iskorišćenosti aktivnih sastojaka je i do 4 puta veći pa su i rezultati mnogo brže uočljivi. Kako u svom sastavu ne sadrži: emulatore, konzervanse, kortikosteroide niti bilo koje druge veštačke sastojke, nema mogućnosti pojave kontraindikacija i neželjenih efekata. Delotvornost ovog preparata je višestruka, direktno deluje na povećanje gvožđa i hemoglobina u krvi a indirektno na katar želudca i poboljšanje imuniteta.

Efikasno delovanje ovog preparata mogu potvrditi korisnici koji su u 95 % slučajeva imali poboljšanje krvne slike i povećanje nivoa gvožđa i hemoglobina.

PRIMED 6 Urinarius

PRIMED 6 urinariusPRIMED 6 urinarius uspešno otklanja simptome otežanog mokrenja, pomaže kod hipertrofične prostate.
Primed 6 je dijetetski suplement na bazi kvalitetnog pčelinjeg meda, polena, golice i lekovitih trava ubranih na ekološki čistim predelima Srbije.

Zbog svog organskog sastava i kvalitetnih sastojaka ovaj preparat ima izuzetno dobru apsorpciju. U odnosu na kapsule i tablete procenat iskorišćenosti aktivnih sastojaka je i do 3 puta veći pa su i rezultati mnogo brže uočljivi.

Kako u svom sastavu ne sadrži: emulatore, konzervanse, kortikosteroide niti bilo koje druge veštačke sastojke, nema mogućnosti pojave kontraindikacija i neželjenih efekata. Delotvornost ovog preparata je višestruka, direktno deluje na izbacivanje suvišne vode iz organizma i omogućava olakšano mokrenje. Sadrži cink koji je neophodan za bolje funkcionisanje prostate.

PRIMED 7 Tiromed

PRIMED 7 tiromedPRIMED 7 tiromed uspešno povećava nivo joda u organizmu i na taj način omogućava organima kojima nedostaje ovaj element da funkcionišu kako treba. Pokazao se vrlo delotvoran kod problema sa štitnom žlezdom, kao i kod problema sa kosom, noktima i kožom.

Primed 7 tiromed je dijetetski suplement na bazi meda, joda i etarskih ulja oraha. Najveću primenu ima kod problema sa tiroidnom žlezdom i to kod hipotireoze a povoljno deluju na pročišćavanje, dobru probavu, protiv raznih čireva, kostobolje, gnojnih rana, pomaže u lečenju tumornih i cističnih oboljenja.

Preporučuje se osobama koje imaju tegoba sa štitnom žlezdom, zatim kod rahitisa, opšte slabosti organizma, krvarenja desni. PRIMED 7 tiromed poboljšava ishranu ćelija sagorevajući višak masti. Potpomaže pravilan rast. Čini organizam bodrim, podstiče mentalnu aktivnost i doprinosi zdravlju kose, noktiju, kože i zuba.

PRIMED 8 Feropolis

PRIMED 8 feropolisPRIMED 8 feropolis efikasno pročišćava krv i krvne sudove. Propolis i kopriva omogućavaju postepeno topljenje plaka sa zidova krvnih sudova i na taj način omogućavaju bolju cirkulaciju kako u glavnim venama i arterijama tako i u perifernim krvnim sudovima.

Preporučuje se za smanjivanje triglicerida u krvi, smanjivanje holesterola u krvi, jačanje krvne slike, povećanja gvožđa u krvi.

PRIMED 8 feropolis je tinktura na bazi propolisa i lekovitog bilja obogaćena gvoždjem. Deluje blagotvorno na probleme kod kardiovaskularnog sistema pročišćavajući krv i krvne sudove. Deluje pozitivno na digestivni trakt.

 

PRIMED 9 Brusnica

PRIMED 9 brusnicaPRIMED 9 brusnica je dodatak ishrani na bazi meda i lekovitog bilja. Blagotvorno deluje na urinarni trakt i sprečava širenje bakterija ešerihije koli i helikobakter pilori. Potpuno je organskog sastava i kao takav pozitivno deluje na ceo sistem. Nema neželjenih posledica i kontraindikacija.

PRIMED 9 brusnica uspešno koristi u prevenciji urinarnih infekcija, kao i za jačanje imuniteta urinarnog sistema i celog organizma.

Sadrži antioksidanse koji pozitivno utiču na funkciju imunološkog sistema. Isto tako PRIMED 9 brusnica smanjuje rizik od različitih karcinoma, kao što su rak dojke i debelog creva, sprečava rast ćelija raka i njegovo širenje po telu.

PRIMED 9 brusnica je veoma cenjen u ishrani osoba izloženih stresu, prevencija je kod kardiovaskularnih bolesti (srca i krvnih žila).

PRIMED 10 Forte Plus

PRIMED 10 forte plusPRIMED 10 forte plus je prirodni dodatak ishrani na bazi meda, polena, propolisa i matičnog mleča. Deluje na poboljšanje imuniteta i odbrandbene sposobnosti organizma.
PRIMED 10 FORTE PLUS: kao eliksir života se preporučuje osobama koje imaju problema sa sterilitetom kao i osobama koje imaju povećanu fizičku i mentalnu aktivnost. Pomaže organizmu da se izbori sa stresom i odupre virusnim infekcijama. Podstiče finkciju endokrinih žlezda, poboljšava rad moždanih ćelija. Jača koncentraciju i poboljšava pamćenje. Preporučuje se kod uvećane prostate, hormonskih poremećaja, anemije, slabosti, raznih srčanih oboljenja, preranog starenja.
Sadrži: med, polen, propolis i matični mleč. Bogat je vitaminima, mineralima i aminokiselinama. Konzumira se jedna do dve kašičice dnevno pre doručka u zavisnosti od ozbiljnosti stanja. Terapija do mesec dana.

PRIMED 11 kardioardio

primed-11-kardio150PRIMED 11 kardio je prirodni dodatak ishrani na bazi meda, kakaoa i cimeta. Podiže imunitet i sprečava srčane probleme. Čisti krv od lošeg holesterola i omogućava bolju cirkulaciju i pravilniji rad srca.
PRIMED 11 kardio je dijetetski suplement na bazi meda, kakaoa i cimeta. Poznato je da kakao ima dosta delotvornih svojstava, međutim, termičkom obradom se većina tih svojstava gubi. Kardio je proizvod koji nema u svom proizvodnom procesu termiču obradu kakaoa tako da će se zajedno sa mineralima i vitaminima iz meda i cimeta visoko kotirati kao zdrava i kvalitetna namernica organskog porekla.

Danas kada se čokolada i proizvodi od čokolade proizvode i troše u količinama koje su od 30 do 50 puta veće od količina proizvodnje meda u Srbiji, svako dete zna šta je čokolada ali svako dete ne zna šta je med. Kardio je proizvod koji će vas oduševiti svojim ukusom ali i svojom delotvornim osobinama.

PRIMED 12 aniropolis kapi

PRIMED 12 aniropolis kapiPRIMED 12 aniropolis kapi imaju antiinflamantorno (protivupalno), antimikrobno, antivirusno, imunostimulativno delovanje.

Deluje pozitivno na digestivni trakt a pomaže i kod stomačnih problema, gihta i infekcija probavnog i mokraćnog sistema.

Preporučuje se osobama koje imaju stomačne tegobe, giht, infekcije mokraćnog sistema.

PRIMED 12 aniropolis kapi su atestirane u Nadležnom naučnom instiitutu u Srbiji. Pročišćuju krv, jetru, želudac, creva i pomažu varenje.

Preporučena doza PRIMED 12 aniropolis kapi je 3 puta po 15 kapi dnevno. Nakapati u kašičicu meda, kocku šećera ili čaj.

PRIMED 13 Forte

PRIMED 13 fortePRIMED 13 forte, prirodni preparat, na bazi meda, šitake, kordicepsa, ganoderme, jezgra koštice kajsije, predstavlja idealnu kombinaciju za podizanje imuniteta i jačanje organizma. Povećava otpornost organizma i sprečava širenje i najopakijih bolesti poput tumora, karcinoma, herpesa i drugih bolesti imunog sistema.

Idealni balans ovih sastojaka omogućava dobru apsorpciju u organizmu i njegovo efikasno delovanje u najkraćem roku na sprečavanje gripa, prehlade, virusa i bakterija i jačanje imuniteta ali i na onkološka stanja ukoliko se kontinuirano primenjuje u višemesečnom periodu.

Lekovitost kineskih pečuraka SHITAKE, GANODERME LUCIDUM tzv REISHI, KORDICEPS SINENSISA i semena koštice kajsije koje sadrži vitamin B17 smo poboljšali jer im je apsorpcija mnogo veća u kombinaciji sa čistim, domaćim, prirodnim medom.

PRIMED 13 kordiceps

PRIMED 13 kordicepsPRIMED 13 kordiceps je prirodni dijetetski proizvod. Njegov sastav omogućava odličnu apsorpciju kordicepsa u organizam pa je dovoljno konzumirati jednu kašičicu dnevno pre obroka.

Preparat ne bi trebalo da koriste deca mlađa od 3 godine i osobe alergične na kordiceps. Osobe koje imaju problem sa stomačnom kiselinom mogu konzumirati i sat vremena nakon obroka.

Preporučuje se osobama koje imaju tumor ili druga maligna oboljena, kamen u bubregu, oslabljen imunitet, karcinom.

Budući da kordiceps ima svestrano delovanje na glavne organe kao jetra, bubrezi, krvne sudove srca i disajne puteve, zatim kod bolesti povezanih s rakom, takođe je delotvoran i kod tumora. Kordiceps deluje supresorno i inhibirajuće na maligne ćelije. Jača organizam tokom hemioterapije i ne dozvoljava nastajanje neželjenih efekata hemio i radio terapije.

Matični mleč

Matični mlečMatični mleč zauzima počasno mesto među proizvodima koje pčele daruju čoveku. Mnogi naučnici proglašavaju matični mleč za eliksir života.

Matični mleč sadrži esencijalne hranljive sastojke neophodne za održavanje dobrog zdravlja. Sadrži sve vitamine B-komleksa, vitamine A, C, D i E, sve aminokiseline, proteine i minerale. Najveći je izvor pantotenske kiseline (vitamina B 5) koji je do sada pronađen.

Matični mleč sprečava razvoj bakterija i povećava snagu imunološkog sistema. Pospešuje oporavak, ublažava anksioznost i potištenost, otklanja nesanicu, pomaže da se normalizuju telesne funkcije, usporava proces starenja, poboljšava moć pamćenja.
Takođe, sadrži kompleksna jedinjenja koja stimulišu ženske i muške žlezde, te deluje kao prirodni hormon. Pokazao se blagotvornim u lečenju steriliteta. Jača seksualnu sposobnost.

 

 

Besplatne konsultacije

 

Dr Danica Petrović

Radnim danima: od 12-20h, PRIMED BIO APOTEKA, 

Bulevar Zorana Đinđića 83, lokal 4/3, Novi Beograd, u blizini Kombank Arene, tel:011/3122-979

Call Centar: 011/715-12-65

PRIMED webshop

Poručite proizvode

Poručite putem SMS-a

smsGlavna

PRIMED BIOSHOP 2

PRIMED BIOSHOP 2


TRŽNI CENTAR PIRAMIDA
Jurija Gagarina 151g, lokal 10, Beograd


Radno vreme:
Radnim danima: 11-19h
Subotom: 08-16h

Telefon: 011/2168-073

Call centar: 011/7151-265

or Map

PRIMED biljna apoteka

PRIMED BILJNA APOTEKA

Vojvode Stepe 120, lokal 2, Beograd, pored Voždovačke crkve

Radno vreme:
Radnim danima: 08-20h
Subotom: 8-16h

tel: 011/3912-431
tel: 011/3910-187
mob: 065/3910-187
mob: 063/553-534

Call centar: 011/7151-265

SVAKOG PETKA OD 12-17H BESPLATNE KONSULTACIJE SA NUTRICIONISTOM IZ PRIMED TIMA!!!

PRIMED BIOSHOP

PRIMED BIOSHOP 

TRŽNI CENTAR MILENIJUM, Knez Mihajlova 21a, lokal 54, Beograd

Radno vreme:
Radnim danima: 11-19h
Subotom: 11-16h

Telefon: 011/3288-948

Call centar: 011/7151-265

BIOMEDIC Banja Luka

BIOMEDIC

Majke Jugovića 20, 78000 Banja Luka
Republika Srpska, BiH

Tel. +387 51 430430
Fax. +387 51 430431

Minela

Kninska 11, 78000 Banja Luka
Republika Srpska, BiH

Tel. +387 51 216824
Fax: +387 51 212970

Saradnici

Marigold lab

Trebaju vam dodatne informacije?

Ukoliko imate potrebu da se više informišete o PRIMED preparatima ili drugim dijetetski proizvodima koji se nalaze na ovom sajtu, ili jednostavno želite stručan savet za vaš zdravstveni problem, napišite email na: e-mail: zdravsavet@gmail.com i saveti@primed.rs.

Takodje možete nas kontaktirati i putem naše Kontakt strane.

Stručan tim sastavljen od lekara, farmaceuta, api&fito terapeuta i nutricioniste će se potruditi da odgovori na sva Vaša pitanja u najkraćem roku.

LUXUS PLUS d.o.o. SLOVENIA

LUXUS PLUS d.o.o.
Krekova 9
2310 Slovenska Bistrica
Slovenija

Telefon:
+386 51 324 344 - Simobil
+386 51 268 650 - Mobitel
+386 2 8184 215 - stacionarni

Delovni čas:
pon. – pet. 08.00h – 16.30h
sobota: 9.00 - 12.00

E-mail:
trgovinasilver@gmail.com

PRIMED BIO APOTEKA

NOVO! PRIMED BIO APOTEKA


Bulevar Zorana Đinđića 83, Novi Beograd, lokal 4/3, u blizini Kombank Arene

Radno vreme:
Radnim danima:12-20h
Subotom:08-16h

Tel: 011/3122-979
Mob: 060/580-7805

Call centar: 011/7151-265

or Map

Promocije i akcije

NOVOOOOO!!!
PRIMED I PRIMEDERMA PROMOCIJE u apotekama JANKOVIĆ u SREMSKOJ MITROVICI!
Savet + poklon proizvodi!

11 i 12 april od 09-13h, Trg Vojvodjanskih brigada 12
18 i 19 april od 16-20h, Jupiterova 84
25 i 26 april od 10-14h, Zanatlijska 1

                                                                                                              

PROMOCIJE U NOVOM SADU u apotkama JANKOVIĆ na sledećim adresama:

Savet + poklon proizvodi!

11.04. Bulevar Oslobodjenja 15-19h
12.04. Ilije Birčanin 16-20h
14.04. Miša Dimitrijević 16-20h
18.04. Ilije Djuričića 10-14h
20.04. Puškinova 10-14h
22.04. Heroja Pinkija 10-14h
25.04. Hadzi Ruvimova 16-20h
27.04. Narodnog Fronta 15-19h
28.04. Miloša Bajića 16-20h

Choose language

gb-lang Slovenia Macedonia

Romania Germany

PRIMED 2 Diši lako

Facebook

Digitalni katalog

PRIMED Digitalni katalog

Iskustva korisnika


Brzi kontakt:

Srbija

+381113912431

+381113288948

+381112168073

+381653910187

Bugarska

+359889983935

Bosna i Hercegovina

+38765496582

+38751430430

Hrvatska

+385996963929

Makedonija

+38971566898

Crna Gora

+38268703003

Kosovo

+37744151629

+381645172947

+38649483718

Slovenija

+386 51 324 344

+386 51 268 650

+386 2 8184 215

Prijava za magazin

Poštovani posetioci, ukoliko ste zainteresovani da dobijate od nas magazin u elektronskom formatu sa iskustvima korisnika, promocijama i popustima, molimo Vas da se prijavite ovde.

Prijavom za nas magazin imaćete mogućnost da iskoristite brojne kupone sa popustima od 10 % i više na određene proizvode svakog meseca.

Sertifikati

Sertifikati