Atopik paket

Atopik paket

1,2,3 Formula

PRANJE – TRETMAN – NEGA

Protiv isušenosti, svraba, perutanja, ispucalosti, ogrubelosti i crvenila kože.

Ekcemi i druge forme dermatitisa (atopijski, alergijski i kontaktni) su najčešće hronično, dugotrajno stanje, sa neprijatnim simptomima isušenosti, svraba, preutanja, ispucalosti, ogrubelosti i crvenila kože. Iako još uvek nije pronađen pravi, jedinstven i pouzdan lek, odgovarajućim principima pranja, tretmana i nege moguće je u značajnoj meri ili u potpunosti popraviti stanje kože i smanjiti učestalost pojavljivanja karakterističnih simptoma.

PRIMEDERMA Atopik paket objedinjuje tri važna koraka u nezi kože sa ekcemom ili suve kože sklone ekcemu i drugim formama dermatitisa.

1.

PRIMEDERMA-BIO

PRIMEDERMA-BIO je izrazito blaga bio formulacija bez sapuna, za pranje osetljive, isušene i iritirane kože koja svrbi, bez dodatnih iritacija i isušivanja.

PRIMEDERMA-BIO je visokokvalitetna formulacija, izrađena na bazi blagog sredstva za pranje organskog porekla, prirodnog trans-esterifikovanog ulja masline i glicerina. Pomaže u očuvanju zaštitne barijere kože i štiti kožu od isušivanja, čak i nakon čestog pranja.

Pogodna je za pranje lica i tela.

  • 0%
  • Sulfata
  • Parabena

SASTAV:

Sodium lauroyl sarcosinat, Sodium cocoamphoacetate, Lauryl glucosid, Sodium methyl cocoyl taurate, C12-C13 Alkyl lactate, Disodium cocoamphodiacetate, Cocoamidopropylbetaine, Lactic ester myristyl alcohol, PEG-8 Olive oil ester, Glycerolum, Mel, Acidum lacticum, Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid, Aqua, Parfum.

PRIMEDERMA-BIO sadrži konzervanse koji su sertifikovani za upotrebu u proizvodnji prirodne kozmetike.

BEZBEDNOST

Korišćene sirovine poseduju pojedinačne sertifikate o zdravstvenoj ispravnosti. Zdravstvenu ispravnost gotovog proizvoda kontrolišu akreditovane laboratorije u Republici Srbiji.

ČUVANJE I ROK UPOTREBE

Čuvati na tamnom i suvom mestu, na temperaturi do 25°C. Upotrebljivo do datuma odštampanog na ambalaži. Proizvod se može iskoristiti u roku od 6 meseca nakon prvog otvaranja.

PAKOVANJE

Ambalaža zapremine 250ml.

2.

PRIMEDERMA E

Prirodna formula protiv simptoma isušenosti, svraba, perutanja, ispucalosti, ogrubelosti i crvenila kože, sa izrazitim protivupalnim dejstvima na oštećenu kožu.

PRIMEDERMA E je prirodna, visokokvalitetna formulacija, izrađena na bazi biljnih ulja, biljnih ekstrakata i pčelinjeg voska, koji ispoljavaju izuzetne sinergičke efekte u tretmanu aktivnih ekcematoznih promena na koži, kod dece i odraslih.

SASTAV

Zinci oxydum, Talci veneti, Oleum olivae, Oleum ricini, Balsamum peruvianum, Cera flava, Cera lanae, Vaselinum album, Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid, Aqua.

AKTIVNI PRINCIPI

Cink oksid i talk (Zinci oxydum i Talci veneti) imaju adstrigentno i dezinficijentno dejstvo. Stežu površinu kože i sluzokože, i sprečavaju širenje upale. Uljani ekstrakt masline (Oleum olivae) se odlikuje visokim sadržajem linoleinske esencijalne masne kiseline koja utiče na stabilnost i funkcionisanje lipidne barijere kože. Štiti kožu i pospešuje regenerativne procese. Uljani ekstrakt ricinusa (Oleum ricini) je bogat ricinoleinskom kiselinom. Ricinoleinska kiselina ima dokazano antigljivično i antibakterijsko dejstvo. Neguje i hidratizuje kožu. Peruanski balzam (Balsamum peruvianum) ima antibakterijska, antiseptična i protivupalna svojstva.

Deluje kao izraziti keratoplastik i sredstvo za epitelizaciju. Podstiče proces zarastanja rana i oštećenja sluzokože. Pčelinji vosak, lanolin i vazelin (Cera flava, Cera lanae i Vaselinum album) su okluzivni masni sastojci. Smanjuju transepidermalni gubitak vode i povećavaju hidrataciju kože. Neguju i obezbeđuju dodatnu zaštitu kože od spoljnih uticaja.

PRIMEDERMA E sadrži konzervanse koji su sertifikovani za upotrebu u proizvodnji prirodne kozmetike.

KADA SE PREPORUČUJE UPOTREBA PREPARATA?

Preparat se preporučuje za tretman ekcema i drugih formi dermatitisa (atopijski, kontaktni i alergijski dermatitis) u aktivnoj fazi.

Za negu kože sklone ekcematoznim promenama preporučuje se uporedna primena preparata PRIMEDERMA N.

NAČIN PRIMENE

Samo za spoljnu upotrebu. Proizvod naneti na čistu kožu, čistim rukama i u tankom sloju, dok se potpuno ne upije u kožu.

Dozvoljena primena kod dece starije od 3 godine i odraslih.

Odrasli: naneti dva puta dnevno na promene. Tretman ne treba da traje duže od 14 dana u kontinuitetu. Ukoliko u periodu od 14 dana nema vidljivih rezultata tretmana, prekinuti korišćenje. Za složenija stanja kože dozvoljeno je produženo trajanje tretmana do potpunog povlačenja simptoma. U tom slučaju, nakon 14 dana upotrebe u kontinuitetu, prekinuti korišćenje preparata u trajanju od 5 dana, a zatim nastaviti tretman prema uputstvu.

Deca od 3 do 12 godina starosti: naneti jednom dnevno na promene. Tretman ne sme da traje duže od 7 dana u kontinuitetu. Ukoliko u periodu od 7 dana nema vidljivih rezultata tretmana, prekinuti korišćenje. Za složenija stanja kože dozvoljeno je produženo trajanje tretmana do potpunog povlačenja simptoma. U tom slučaju, nakon 7 dana upotrebe u kontinuitetu, prekinuti korišćenje preparata u trajanju od 5 dana, a zatim nastaviti tretman prema uputstvu.

Za najbolje rezultate tretmana preporučuje se i istovremena upotreba preparata PRIMEDERMA N, više puta dnevno, u tankom sloju, između nanošenja preparata PRIMEDERMA E. Nakon smirivanja aktivnih ekcematoznih promena, nastaviti negu PRIMEDERMA N preparatom. U slučaju ponovne pojave aktivnih simptoma ekcema, koristiti preparat PRIMEDERMA E prema uputstvu.

NAPOMENE, MERE OPREZA I KONTRAINDIKACIJE

PRIMEDERMA E nije lek ili preparat za lečenje.

Preparat je dozvoljeno koristiti na licu i telu. Potreban je oprez ukoliko se preparat koristi u zoni očiju. Nanošenje na kapcima nije dozvoljeno.

Ne nanositi na duboke, otvorene rane velikih površina.

Osobe preosetljive na sastojke proizvoda ne treba da koriste preparat. U slučaju pojave simptoma preosetljivosti, prestati sa korišćenjem.

Moguća reakcija preosetljivosti na peruanski balzam. Izbegavati izlaganje tretirane površine sunčevim zracima zbog moguće fotosenzibilizacije. U letnjem periodu koristiti potrebnu zaštitu, uključujući i preparate za zaštitu od sunca sa visokim faktorom tokom primene preparata. Ostale kontraindikacije nisu poznate.

BEZBEDNOST

Analizu zdravstvene ispravnosti kontrolišu akreditovane laboratorije u Republici Srbiji.

ČUVANJE I ROK UPOTREBE

Čuvati na tamnom i suvom mestu, na temperaturi do 25°C. Upotrebljivo do datuma odštampanog na ambalaži. Proizvod se može iskoristiti u roku od 3 meseca nakon prvog otvaranja.

PAKOVANJE

Ambalaža zapremine 50ml.

3.

PRIMEDERMA N

Prirodna formula za dopunsku i produženu negu isušene i iritirane kože, sa izrazitim regenerativnim dejstvima na oštećenu kožu.

PRIMEDERMA N je prirodan, visokokvalitetan proizvod, izrađen na bazi biljnih ulja, biljnih ekstrakata, meda i vitaminskog kompleksa, koji ispoljavaju veoma pozitivne efekte u nezi suve i kože sklone ekcemima i drugim formama dermatitisa, kod dece i odraslih.

SASTAV:

Urea 5%, Oleum oenotherae 10%, D-Panthenol, Mel, Shea butter, Tocopherol, Excipiens, Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid, Aqua.

AKTIVNI PRINCIPI

Urea (Urea) održava vlažnost u površinskom sloju kože. Omekšava i odstranjuje izumrle, zadebljale i suve slojeve kože. Povoljno deluje na oštećenu kožu i zaceljivanje rana. Ulje noćurka (Oleum oenotherae) ima visok sadržaj linolne i linoleinske kiseline. Smatra se najbogatijim izvorom esencijalnih masnih kiselina koje utiču na stabilnost i funkcionisanje nepropusne lipidne barijere kože. Eliminiše svrab, hidrira i poboljšava elastičnost kože. Pantenol (D-Panthenol) utiče na očuvanje zdrave funkcije kože. Kod oštećene kože aktivno stimuliše regenerativne procese. Med (Mel) je bogat aminokiselinama, vitaminima i mineralima koji su neophodni za očuvanje ćelijske funkcije kože. Ima prirodna antibakterijska i antioksidantna svojstva.

Omekšava i hrani suvu i oštećenu kožu. Ši buter (Shea butter) sadrži kompleks različitih lipida koji podržavaju barijernu funkciju kože. Ima visok sadržaj oleinske i stearinske kiseline. Deluje kao emolijens. Omekšava i štiti suvu, ispucalu kožu. Vitamin E (Tocopherol) je izraziti antioksidans. Štiti kožu od oštećenja kolagena. Pomaže u zadržavanju prirodne vlažnosti kože. Deluje i protivupalno.

PRIMEDERMA N sadrži konzervanse koji su sertifikovani za upotrebu u proizvodnji prirodne kozmetike.

KADA SE PREPORUČUJE UPOTREBA PREPARATA?

Preparat se preporučuje za negu suve kože, kože sklone ekcemima i drugim formama dermatitisa (atopijski, kontaktni i alergijski dermatitis).

Za tretman ekcema u aktivnoj fazi preporučuje se preparat PRIMEDERMA E.

PRIMEDERMA N je izuzetno pogodna i za negu isušene kože kod starijih osoba, ili osoba kod kojih je isušenost kože uzrokovana metaboličkim poremećajima (Diabetes mellitus).

NAČIN PRIMENE

Samo za spoljnu upotrebu. Proizvod naneti na čistu kožu, čistim rukama i u tankom sloju, dok se potpuno ne upije u kožu.

Dozvoljena primena kod dece starije od 3 godine i odraslih.

Naneti na promene više puta dnevno. Primena kod dece i odraslih.

NAPOMENE, MERE OPREZA I KONTRAINDIKACIJE

PRIMEDERMA N nije lek ili preparat za lečenje.

Preparat je dozvoljeno koristiti na licu i telu. Potreban je oprez ukoliko se preparat koristi u zoni očiju.
Osobe preosetljive na sastojke proizvoda ne treba da koriste preparat. U slučaju pojave simptoma preosetljivosti, prestati sa korišćenjem.

Ne nanositi na duboke, otvorene rane velikih površina. Ostale kontraindikacije nisu poznate.

BEZBEDNOST

Analizu zdravstvene ispravnosti kontrolišu akreditovane laboratorije u Republici Srbiji.

ČUVANJE I ROK UPOTREBE

Čuvati na tamnom i suvom mestu, na temperaturi do 25°C. Upotrebljivo do datuma odštampanog na ambalaži. Proizvod se može iskoristiti u roku od 3 meseca nakon prvog otvaranja.

PAKOVANJE

Ambalaža zapremine 50ml.

NAZIV I ADRESA PROIZVOĐAČA

Primederma d.o.o, Vojvode Stepe 120, 11010 Beograd, Srbija.

Cena: 1990 dinara.

atopik paket

Poruči proizvod

Besplatne konsultacije

 

Dr Danica Petrović

Radnim danima: od 12-20h, PRIMED BIO APOTEKA, 

Bulevar Zorana Đinđića 83, lokal 4/3, Novi Beograd, u blizini Kombank Arene, tel:011/3122-979

Call Centar: 011/715-12-65

PRIMED webshop

Poručite proizvode

Poručite putem SMS-a

smsGlavna

PRIMED BIOSHOP 2

PRIMED BIOSHOP 2


TRŽNI CENTAR PIRAMIDA
Jurija Gagarina 151g, lokal 10, Beograd


Radno vreme:
Radnim danima: 11-19h
Subotom: 08-16h

Telefon: 011/2168-073

Call centar: 011/7151-265

or Map

PRIMED biljna apoteka

PRIMED BILJNA APOTEKA

Vojvode Stepe 120, lokal 2, Beograd, pored Voždovačke crkve

Radno vreme:
Radnim danima: 08-20h
Subotom: 8-16h

tel: 011/3912-431
tel: 011/3910-187
mob: 065/3910-187
mob: 063/553-534

Call centar: 011/7151-265

SVAKOG PETKA OD 12-17H BESPLATNE KONSULTACIJE SA NUTRICIONISTOM IZ PRIMED TIMA!!!

PRIMED BIOSHOP

PRIMED BIOSHOP 

TRŽNI CENTAR MILENIJUM, Knez Mihajlova 21a, lokal 54, Beograd

Radno vreme:
Radnim danima: 11-19h
Subotom: 11-16h

Telefon: 011/3288-948

Call centar: 011/7151-265

BIOMEDIC Banja Luka

BIOMEDIC

Majke Jugovića 20, 78000 Banja Luka
Republika Srpska, BiH

Tel. +387 51 430430
Fax. +387 51 430431

Minela

Kninska 11, 78000 Banja Luka
Republika Srpska, BiH

Tel. +387 51 216824
Fax: +387 51 212970

Saradnici

Marigold lab

Trebaju vam dodatne informacije?

Ukoliko imate potrebu da se više informišete o PRIMED preparatima ili drugim dijetetski proizvodima koji se nalaze na ovom sajtu, ili jednostavno želite stručan savet za vaš zdravstveni problem, napišite email na: e-mail: zdravsavet@gmail.com i saveti@primed.rs.

Takodje možete nas kontaktirati i putem naše Kontakt strane.

Stručan tim sastavljen od lekara, farmaceuta, api&fito terapeuta i nutricioniste će se potruditi da odgovori na sva Vaša pitanja u najkraćem roku.

LUXUS PLUS d.o.o. SLOVENIA

LUXUS PLUS d.o.o.
Krekova 9
2310 Slovenska Bistrica
Slovenija

Telefon:
+386 51 324 344 - Simobil
+386 51 268 650 - Mobitel
+386 2 8184 215 - stacionarni

Delovni čas:
pon. – pet. 08.00h – 16.30h
sobota: 9.00 - 12.00

E-mail:
trgovinasilver@gmail.com

PRIMED BIO APOTEKA

NOVO! PRIMED BIO APOTEKA


Bulevar Zorana Đinđića 83, Novi Beograd, lokal 4/3, u blizini Kombank Arene

Radno vreme:
Radnim danima:12-20h
Subotom:08-16h

Tel: 011/3122-979
Mob: 060/580-7805

Call centar: 011/7151-265

or Map

Promocije i akcije

NOVOOOOO!!!
PRIMED I PRIMEDERMA PROMOCIJE u apotekama JANKOVIĆ u SREMSKOJ MITROVICI!
Savet + poklon proizvodi!

11 i 12 april od 09-13h, Trg Vojvodjanskih brigada 12
18 i 19 april od 16-20h, Jupiterova 84
25 i 26 april od 10-14h, Zanatlijska 1

                                                                                                              

PROMOCIJE U NOVOM SADU u apotkama JANKOVIĆ na sledećim adresama:

Savet + poklon proizvodi!

11.04. Bulevar Oslobodjenja 15-19h
12.04. Ilije Birčanin 16-20h
14.04. Miša Dimitrijević 16-20h
18.04. Ilije Djuričića 10-14h
20.04. Puškinova 10-14h
22.04. Heroja Pinkija 10-14h
25.04. Hadzi Ruvimova 16-20h
27.04. Narodnog Fronta 15-19h
28.04. Miloša Bajića 16-20h

Choose language

gb-lang Slovenia Macedonia

Romania Germany

PRIMED 2 Diši lako

Facebook

Digitalni katalog

PRIMED Digitalni katalog

Iskustva korisnika


Brzi kontakt:

Srbija

+381113912431

+381113288948

+381112168073

+381653910187

Bugarska

+359889983935

Bosna i Hercegovina

+38765496582

+38751430430

Hrvatska

+385996963929

Makedonija

+38971566898

Crna Gora

+38268703003

Kosovo

+37744151629

+381645172947

+38649483718

Slovenija

+386 51 324 344

+386 51 268 650

+386 2 8184 215

Prijava za magazin

Poštovani posetioci, ukoliko ste zainteresovani da dobijate od nas magazin u elektronskom formatu sa iskustvima korisnika, promocijama i popustima, molimo Vas da se prijavite ovde.

Prijavom za nas magazin imaćete mogućnost da iskoristite brojne kupone sa popustima od 10 % i više na određene proizvode svakog meseca.

Sertifikati

Sertifikati